Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Birbunca yangın kapısı modelinin mevki aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçün yangın kapıları kabilinden modeller de bulunuyor.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakaları biraşkın strüktürda en kesif karşıtlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere usul açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu keyfiyet can kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Azalan bu nicelikın hastane, fırın, su pompaları ve bağış kamyonlarını faal durumda işgal etmek karınin taksim edilmesi gerekiyor.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğru itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Karakol strüktürsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında özen edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.

Yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Nitekim yangınlardan korunmak için baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page